Увечері 22 жовтня у президента Росії Володимира Путіна виникли серйозні проблеми зі здоров'ям: за повідомленнями, у нього сталася зупинка серця.

Ці відомості надали на сайті «24tv»

Приблизно о 21:05 мск співробітники служби безпеки, які чергували в резиденції Путіна, почули шум і звуки чогось падаючого в спальні Путіна.

Двоє співробітників служби безпеки негайно увійшли до спальні президента і виявили Путіна, що лежить на підлозі поряд з його ліжком, поряд із перекинутим столом з їжею та напоями. Вважається, що під час падіння Путін ударився об стіл, викликавши заворушення.

За наявними даними, Путіна бачили у конвульсивному стані: він лежав на підлозі та закочував очі. Співробітники служби безпеки оперативно викликали на допомогу лікарів, які перебували у сусідній палаті.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Лікарі провели реанімаційні заходи після того, як встановили, що російський президент став зупинкою серця. Їхні зусилля увінчалися успіхом: серце Путіна було перезапущене, і він прийшов до тями.

Путіна перевели до спеціально обладнаної палати у його резиденції, яка оснащена передовими медичними технологіями та функціонує як відділення інтенсивної терапії. Він перебуває під постійним медичним наглядом.

"Лікарі провели реанімацію, попередньо з'ясувавши, що у президента зупинка серця. Допомога була надана вчасно, серце запустили і Путін прийшов до тями", - сказали в ЗМІ.

Повідомляється, що цей інцидент викликав тривогу у найближчому оточенні Путіна. Медичні працівники раніше попереджали, що Путін серйозно хворий і навряд чи доживе до кінця осені.

Після інциденту люди, близькі до Путіна, зв'язалися один з одним, щоб обговорити можливі дії у разі смерті президента.

Примітно, більшість офіційних зустрічей і заходів останнім часом проводилися двійником тирана.

Нагадаємо, понад 10 тисяч гривень на людину: українці отримають солідні виплати

Раніше «Акценти» повідомляли, пенсіонерам краще сісти: ця реформа увійде до історії

Як повідомляли «Акценти», газ, вугілля та захист енергосистеми: чи готова Україна до опалювального сезону?