Наприкінці 2023 року прогнозується знаменна та поворотна подія, яка виконує довгоочікувану мрію українців. Однак привид війни продовжуватиме нависати над країною. Такий прогноз походить від таролога Стелли, яка вважає, що до кінця 2023 року знакова подія на світовій арені принесе українцям позитивні новини.

Цю інформацію опублікували на порталі «apostrophe», посилаючись на заяви таролога Стелли.

"Кінець 2023 року буде доленосним, до кінця року станеться щось важливе, що принесе нам виконання мрії. Це станеться на світовій арені і це принесе українцям хорошу новину, кінець 2023 року принесе щось дуже важливе", - наголосила вона.

Проте є й похмурі прогнози. Очікується, що наприкінці року спостерігатимуться спроби створення відключень електроенергії та посилення обстрілів української території упродовж листопада та грудня.

Проте Стелла прогнозує зниження бойових дій уже у січні. Вона передбачає, що війна зазнає трансформації, перемістившись на раніше окуповані території та бої відбуватимуться переважно у повітрі.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Постачання винищувачів F-16 забезпечить значну перевагу і зламає рішучість противника.

Більше того, Стелла передбачає наближення кончини якоїсь впливової сили всередині Російської Федерації, викликану глобальними подіями, які принесуть в Росію хаос і невизначеність. Вона згадує вибухи, пожежі та значні втрати у країні.

"У Росії якась сила припинить своє існування - це буде щось дуже глобальне, це принесе жах на Росію, там не знатимуть, що робити. Там щось горітиме, вибухи, прильоти - все приноситиме смерть і втрати Росії", - зазначила таролог.

Очікується, що зима та весна 2024 року стануть свідками звільнення окупованих територій, що стане поворотним моментом на шляху до закінчення війни. Стелла визнає, що затяжному конфлікту сприяли кілька чинників.

"Дуже багато факторів уповільнюють перемогу України, допомогу дають чайною ложкою, тому що Путін викупив собі, щоб перемога України не відбулася до кінця його життя, але Україну ніхто не покине", - каже Стелла.

Хоча її прогнози примітні, важливо розглядати їх поряд з перевіреною інформацією із джерел, що заслуговують на довіру, оскільки на хід війни впливають численні складні фактори.

Нагадаємо, пенсії підвищать одразу кільком категоріям: хто і скільки отримає

Раніше «Акценти» повідомляли, що Росію атакували: що зараз відомо

Як повідомляли «Акценти», "у нас дуже погані сценарії": українців раптово ошпарили гіркою правдою