У ніч на 28 лютого, військові третьої штурмової бригади, яка діє на передовій під Авдіївкою, успішно відповіли на нічний рух ворожої піхоти.

За допомогою безпілотного літального апарату (БПЛА), було виявлено рух ворожих сил у лісосмузі, неподалік від позицій українських захисників.

Відповідно до отриманих даних, бійці здійснили точний коректив артилерійського вогню та удачно атакували ворожу 'посадку'. У результаті вогневої підтримки з повітря, окупанти зазнали великих втрат, а їхні позиції були піддані масштабному обстрілу.

На ранок 29 лютого, бійці виявили сліди знищення ворожої піхоти та випалену землю, свідченням успішної операції знищення 'посадок' окупантів. Ця операція стала частиною стратегічного завдання з розгортанням інтенсивних дій на Авдіївському напрямку, яке виконується бійцями 1-го САДн "Команди Постріл".

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Все новости

Бійці третьої штурмової бригади продовжують зміцнювати оборону та активно діяти проти потенційних загроз, сприяючи безпеці та захисту мирного населення на сході України.