Скандальна співачка Світлана Лобода, яка зустріла повномасштабну війну в Росії, але згодом засудила криваву диктатуру Путіна та зникла в Україні, вляпалася у черговий скандал.

Кілька днів тому артистку, яка позиціонує себе як українку, було запрошено на закриту вечірку в Дубаї на день народження жінки на ім'я Христина. Таку інформацію надала пропагандистка Олена Жигалова.

Весь вечір Світлана розважала публіку своїми російськими треками, як відомо з опублікованого трек-листа. Лобода навіть не гребувала стояти на одній сцені з росіянином Олександром Бєловим, який виконував роль ведучого та артист Араш.

Журналістка видання "Музвар" вирішила взяти коментар у команди скандальної співачки. Як зізналася Лобода, вона дійсно виступала на приватному заході в Дубаї на запрошення громадянки з Казахстану, яка нібито засудила загарбницькі дії російських оккупантів.

Популярні статті зараз

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Пенсіонери будуть задоволені? Кабмін ухвалив доленосне рішення про пенсійні посвідчення

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

Все новости

«Кожне замовлення, яке надходить до артиста, ретельно перевіряється менеджментом на відповідність його заявленої раніше позиції. Склад кожної програми формується на основі улюблених пісень замовника. Артист виконує свої треки в оригіналі, незалежно від публічного чи приватного характеру заходу, ця позиція також залишається незмінною», - повідомили у команді опальної артистки.