Клієнти Нафтогазу можуть отримати знижку на оплату послуг, проте така можливість надається лише тим особам, які оплачують платіжки за газ через особистий кабінет або чат-боти. На Facebook-сторінці компанії з'явилися скарги клієнтів із цього приводу.

«Яка різниця, як я сплачую рахунок? Головне, щоб своєчасно», — обурився один із клієнтів.

У Нафтогазі відповіли, що знижка у розмірі 1% надається клієнтам тарифного плану "Фіксований", при оплаті через особистий кабінет або чат-боти Viber/Telegram, або за допомогою платіжних систем Apple/Google Pay. А ще на знижку можуть розраховувати ті, хто оплачує газ через систему LiqPay.

Дізнатись більше про тариф «Фіксований» можна за посиланням. Підключитися до нього можна ще до 30 квітня 2024 року та протягом року платити за газ зі знижкою. Вартість газу у тарифі становить 7,96 грн за кубометр.

Популярні статті зараз

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Важливою умовою акції є своєчасна оплата за послуги з 1 по 15 число місяця за попередній місяць. Сума оплати повинна бути рівно такою, як зазначена у платіжці (до копійки).

Паперові платіжки за газ формуються та надсилаються клієнтам після 20-го числа кожного місяця. Це означає, що вони мають достатньо часу, щоб своєчасно заплатити за газ в режимі онлайн і отримати 1% знижку.