В Україні фермери цього року успішно зібрали майже 29 мільйонів тонн овочів, тож дефіциту не передбачається. Однак зберігається серйозна проблема у вигляді критичної нестачі овочесховищ.

Відповідну публікацію розмістили на сайті «agronews»

За словами народного депутата, члена комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Дмитра Соломчука, нестача сховищ перевищує сотню.

Хоча цього року було збудовано близько 15 сховищ, загальний дефіцит залишається значним. Соломчук наголосив, що у межах України необхідно як мінімум 150-170 додаткових сховищ для повноцінного зберігання зібраної продукції. Наявність овочів нового врожаю на українському ринку залежить від вирішення проблеми дефіциту сховищ.

"Не вистачає сховищ. Додатково аграрії побудували їх цього року близько 15-ти. Але, якщо взяти в межах України, їх не вистачає ще мінімум 150-170, щоб зберігати ту продукцію, яку вони вирощують", - сказав депутат.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Нагадаємо, нові правила мобілізації: обов'язково знати кожному

Раніше «Акценти» повідомляли, квитанції про сплату комуналки: навіщо і скільки потрібно їх зберігати

Як повідомляли «Акценти», Оля Полякова розмазала Ганну Трінчер: "Я тебе могла б…"