Близько двох років тому, коли РФ наказала своїм військам порушити територіальну цілісність незалежної держави, українські артисти швидко розірвали усі зв'язки із країною-агресорою та швидко поїхали звідти.

Однак знайшлися і прихильники путінської влади, які ухвалили рішення мовчати про повномасштабне вторгнення і продовжувати працювати в Росії. Серед них почесне місце посіла Ані Лорак, яка продала Батьківщину за криваві рублі. Більше того, вона фінансово підтримує українських дітей, яких насильно вивезли із окупованих територій.

За кілька днів українська ртистка Оля Полякова висловилася у бік зрадниці в інтерв'ю для Дмитра Гордона. Блондинка вважає, що Кароліна просто «тупа курка», яка не бачить далі свого гаманця.

«Вона – просто курка. Такі вчинки роблять дуже тупі люди, які просто не бачать далі за свій нос, далі за свій гаманець, – додала співачка. – Я не знаю, чим це закінчиться, але зганьбити себе… Так себе зганьбити! Про Ані Лорак навіть, якщо чесно, говорити не хочеться. Вона настільки тупа, дрібна людина». – відповіла Полякова.

Популярні статті зараз

Зловмисники спаплюжили катер інспекторів Держекоінспекції: згоріли двигун та обладнання

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости