Зіркове подружжя Потапа та Насті Каменської, яке виїхало з України за тиждень до початку повномасштабного вторгнення і не поспішало повертатися до рідної країни, знову засвітилося за кордоном.

Репер разом із дружиною вирішили відпочити від важких буднів в Україні та попрямували з валізами на відпочинок до Іспанії.

Таку інформацію надав відомий блогер Богдан Беспалов, розмістивши знімки у своєму Телеграм-каналі, де зображено чоловіка, який з точністю нагадує Потапа, у варшавському аеропорту імені Фредеріка Шопена.

Як Беспалов зізнається, цими кадрами поділилася передплатниця, якій представилася можливість подорожувати разом із відомими зірками.

"Сьогодні о шостій відлітала з аеропорту "Шопена" до Барселони... і побачила на рейсі Потапа з Настею", - процитував Беспалов.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Все новости

А згодом продюсер розмістив у себе на сторінці селфі у такому самому одязі, як у чоловіка, який полетів до Барселони, додавши загадковий підпис: «і я пливу між концертами… але обов'язково додому. Кілька днів у подорожі та післязавтра рідні особи».

Варто додати, що ні Потап, ні його дружина Насті не запланували концертів у Мадриді на найближчий час.