Всесвітня продовольча програма ООН у співпраці з місцевою владою та неурядовими організаціями пропонує фінансову допомогу деяким мешканцям Миколаєва терміном на чотири місяці.

Цю інформацію розмістили на порталі «progroshi»

Цю фінансову підтримку можуть отримати сім'ї, у яких є члени-інваліди 1-ї чи 2-ї групи. У рамках програми «Перехідна грошова допомога» сім'ї, які перебувають у важких життєвих обставинах, можуть подати заявку на цю допомогу, яка забезпечує фінансову підтримку вразливих груп населення. Громадяни, які мають право на отримання допомоги, можуть отримувати до 1500 гривень на місяць, при цьому максимальна сума допомоги для п'яти членів сім'ї становитиме до 30 000 гривень.

Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео
Выплаты для украинцев. Фото: скриншот Youtube-видео

Щоб претендувати на цю підтримку, заявники повинні надати певні оригінали документів (паспорти або ID-картки; РНОКПП; свідоцтва про народження дитини; довідки від держорганів про отримання грошової підтримки; номери IBAN дорослого представника) та відповідати певним критеріям.

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Крайній термін подання заявок на цю програму допомоги – 18 жовтня, а реєстрацію можна пройти у міському територіальному центрі соціального обслуговування у Миколаєві. Крім фінансової допомоги, нужденним також доступна гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів.

Нагадаємо, шукайте себе у списку: Кабмін розповів, кому підвищать пенсії

Раніше «Акценти» повідомляли, удар по кишені: ключові продукти різко зростуть у ціні вже найближчим часом

Як повідомляли «Акценти», українці по-новому отримуватимуть платежі за комуналку: що потрібно знати