Керівництво столиці системно вело роботу щодо документування протиправної діяльності недобросовісних посадовців КМДА з 2015 року. «Роботи для притягнення до відповідальності за вимогами закону більш ніж достатньо, чи не так?», — написав у себе на Facebook член політради партії УДАР Артур Палатний на підтримку сьогоднішній заяві мера Києва Віталія Кличка.

Артур Палатный. Фото: скриншот YouTube-видео
Артур Палатный. Фото: скриншот YouTube-видео

Він звернув увагу, що активні дії правоохоронців почалися саме зараз, ніби за «командою». У той час як роками керівництво КМДА передавали у відповідні органи результати аудитів, «аби позбавитися в своїх лавах не гідних людей, які порушують закон і наживаються на державних грошах».

«Чому ж «година Х» з масовими обшуками та перевірками настала саме зараз? Можливо, вони мали «відлежатися» до потрібного моменту?», — акцентував політик.

Артур Палатний підкреслив, що нинішні обшуки та перевірки є нічим іншим, як політичними репресіями та додав, що «активні «перегони» правоохоронців за командою «фас» ще ніколи не закінчувалися достойно і виграшно для їх замовників».

Популярные статьи сейчас

Геннадий Вацак: любитель московских попов приобрел самый дорогой автомобиль во время войны

Непрерывная мобилизация: как она работает и кого точно призовут уже осенью

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Огромная кость торчит: Волочкова обложилась цветами и сняла пуанты – зрелище жалкое, лучше б на шпагат села

Все новости