На телеграм-каналі Матіос з‘явилася цікава інформація щодо підходів до вирішення геополітичних питань у світі та Україні. Автори матеріалу провели досить прозорі паралелі.

Далі наводимо текст мовою оригіналу:

Всесвітню Організацію Охорони Здоров‘я в особі її голови, ефіопа Тедроса Ґебреїсеуса, давно підозрють у скритому лобізмі інтересів деяких країн та «співпраці» з великими світовими фармкорпораціями!
Саме тому, на підставі інформації спецслужб, минулого року президент Трамп припинив співпрацю США з ВООЗ!

А тепер свіжа історія!:👇

« З'ясування походження коронавірусу SARS-CoV-2 має вирішальне значення для більш ефективної протидії нинішньої епідемії і зниження ризиків майбутніх пандемій. На жаль, через понад рік після появи перших випадків джерела пандемії досі невідомі.»

Популярные статьи сейчас

Выходцы с Кавказа Гусейнов Рашад, Река и Кислинский перераспределяют бизнес колл-центров в Украине во время войны

"Щедрость за счет общины": мер Львова Садовой выделил миллионы на комфорт своих коллег, куда ушли деньги

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Зеленский подписал новый закон о пенсиях для украинцев: что изменилось и чего ожидать

Все новости

Про це йдеться у відкритому листі вчених, політиків і журналістів, підписаному, серед інших, членом Ради національної безпеки Білого дому Джеймі Метцль, вірусологами Національного науково-дослідного центру Франції Брюно Канарія і Етьєном Декролі, генетиком з Університету Екс-Марсель Жаном-Мішелем Клавері. Вчені відзначають, що розслідування Всесвітньої організації охорони здоров'я причин та місця походження коронавірусу в Китаї не досягли своєї мети. У тому ж листі всіма підписантами жорстко розкритиковано саму угоду між Китаєм і ВООЗ.

Крім того, вибір ВООЗ окремих членів місії не дозволив уникнути і спричинив конфлікт інтересів, так як один з членів міжнародної частини команди фінансував роботу Уханьского інституту вірусології Китаю з проблеми коронавірусу у кажанів.

Підписанти закликали зібрати нову міжнародну комісію ВООЗ, яка буде здатна подолати структурні недоліки загальної місії.
На думку авторів листа, вивчення обставин походження вірусу має проводитися незалежною багатопрофільної командою, в яку входять люди, знайомі з китайською мовою і культурою, які мають доступ "до всіх місць, матеріалів, зразків і цікавого для них персоналу китайських лабораторій".

"Ми вважаємо за необхідне, щоб всі гіпотези про походження пандемії були ретельно досліджені і щоб всі необхідні ресурси були доступні, незалежно від політичної ситуації"
Цікаво, що в середині лютого команда ВООЗ зробила коротку доповідь про свою місію в Китаї і пообіцяла "в найближчі дні" надати повний звіт про свій вояж. Звіту немає до цього часу.»

А у нас тупо, наче мантру про вселенську істину, влада посилається на «авторитетні висновки» ВООЗ!
А у той же час у нас же розростається скандал з індійською вакциною, замість тихо і штучно забороненої китайської вакціни, за яку ми вже вперед сплатили величезні гроші. І все це через політичні натяки, а не процесуальні дії з боку НАБУ!

Майже, як у вічній історії з нашою «Мотор Січчю»!
Але чомусь тут тиша!
Сенсаційна новина про нібито майбутню націоналізацію Україною фактично двічі приватної ( спочатку Богуслаєва, а потім китайської компанії) «Мотор Січі» ВЗАГАЛІ (!!) залишилася поза увагою всіх та ЗМІ зокрема 🤷‍♂️
Хоча...не чомусь!;)

Тупо дивимось на флюгер у вгляді Ґебреієсуса, а у нас інших несуб‘єктних та не самостійних маріонеток ЗЕспікерів - вони точно своїм словоблуддям покажуть куди потекли гроші!
Наші у тому числі!)