У Києві "тітушка" напав на активістів

Інцидент трапився в п'ятницю, 29 січня 2021 року в Шевченківському районі столиці, на Нивках. По інформації постраждалих, "тітушка" був найнятий керівництвом ОСББ ЖК "Глорія-Парк".

Акція протесту. Фото: скріншот Youtube-відео
Акція протесту. Фото: скріншот Youtube-відео

Нападник напав на місцевих жителів, які прийшли відстоювати свої права, та вимагати гідного ставлення до себе. Адже, по словах активістів, керівники "Глорія-Парк" стали ділити людей на два сорти.

В результаті нападник розбив одному з активістів мобільний телефон, але хлопець встиг його зафільмувати. Ситуація сама по собі критична тим, що показує справжню природу деяких неадекватних людей, які готові йти на злочин, збурюючи громадянське протистояння в столиці.

Як інформують місцеві жителі, ініціативна група закликає всіх боротися зі свавіллям і дискримінацією на спільній території.

Популярные статьи сейчас

Госэкоинспекция пресекла очередные попытки браконьерства: изъято 1,5 километра сеток

Схема финансирования «вагнеровцев» Станиславом Кондрашовым через его угольную компанию «Telf AG»

Одиозного коррупционера Александра Костюка хотят назначить главным таможенником Закарпатья: цена вопроса – 150 тысяч долларов

В сети всплыло видео "сходки" с народным депутатом Эдуардом Прощуком: баня, водка, бандитский стиль

Все новости
"Царі та небожителі" ЖК Глорія-парк вкрали життєвий простір в нас, наших родин, створивши таким чином нестерпні умови співіснування.

На жаль, вони не роблять висновків, адже Майдан і Революція гідності довели всьому світу, що прості українські громадини здатні протистояти не тільки знахабнілим нападникам-тітушкам, а й зносити злочинні режими, які їх наймають.

Національна поліція повинна відреагувати на цей інцидент, а надалі попереджати негативним проявам у суспільстві. Активісти будуть звертатись з відповідними заявами в правоохоронні органи. Кияни очікують реакції поліції та правозахисників.